Magnus Thor AB erbjuder flera olika tjänster med huvudsaklig inriktning på skogsbranschen. 2014 har vi röjt cirka 9 000 hektar ungskog, planterat 16 miljoner plantor, markberett drygt 6000 hektar hyggen och plockat mer än 200 000 liter kottar.


Fokus på kvalitet

I alla våra arbeten sätter vi kvalitet i första rummet. Som skogsägare ska du sträva efter ett uthålligt skogsbruk och dit finns det inga genvägar. En BRA utförd röjning eller plantering är en investering för framtiden. Vi hjälper dig med detta!


Kunden i centrum

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med oss. En öppen och nära kommunikation är en viktig del i vår ambition att få dig som kund att känna dig trygg. De arbeten vi utför vill vi göra i samråd för att minimera risken för att det ska bli fel.

Många tjänster

Vårt senaste tillskott är en tredje markberedare, också detta en Tigercat 1075B, nu med en Bracke T26, dvs en tvåradig harv. Med denna maskin kan vi var konkurrenskraftiga både på stora bolagsägda objekt men också mindre hyggen där en tvåradig harv hävdar sig bäst.

Magnus Thor AB - Ängebygården - 743 91 Storvreta - 018-4440220